Fight to cancer met Gym Dordrecht

24 september: Fight to cancer met Gym Dordrecht

Deze dag kan iedereen meedoen. Of je fit bent of niet! In het Fight to cancer programma hebben wij voor ieder een boks ronde samengesteld op niveau. Iedere deelnemer schrijft zich in voor een boks ronde naar keuze, aansluitend mag elke deelnemer aangeven nog een aantal rondes te wandelen/joggen/hardlopen over de sintelbaan. Voor diegenen die niet willen boksen is het ook mogelijk om alleen te hardlopen, “Run for life” of aan een Zumba style workout mee te doen: “Dance for life”.

Ieder vecht, danst of loopt met een eigen verhaal, een eigen doel, voor een eigen dierbare en tegen een bepaalde vorm van kanker. Wil jij ook meedoen? Dan kun je jezelf aanmelden als collectant.

Programma Fight to Cancer

Gym Dordrecht werd uitgedaagd door de gemeente Dordrecht om een leuke sportactiviteit te organiseren tijdens de nationale sportweek. Liliane (eigenaresse van Gym Dordrecht) gaat er een speciale dag van maken waarin de slogan “De Gym met aandacht voor jou…” tot haar recht zal komen. In samenwerking met Fortius  en sponsoring van bedrijven, gaat dit een fantastische dag worden.

Recentelijk heeft zij met een groot verlies te maken gekregen, dit triggerde haar om de komende periode aandacht te schenken aan mensen die op welke manier dan ook met kanker te maken hebben of hebben gehad.

Liliane vindt het belangrijk dat er aandacht is voor deze doelgroep om met elkaar de drempel te verlagen naar de reguliere sportschool. Er zal vanuit Gym Dordrecht een passend aanbod komen volledig gericht op beweging, ontspanning & coaching, aangepast op de behoefte van deze doelgroep.

Inschrijven

Wij vragen een kleine vergoeding van €12,50 om deel te kunnen nemen aan de activiteiten. Je zult voor aanvang van jouw activiteit een sport shirt ontvangen en een healthy foodbox. Heel veel succes met jouw doel van deze dag. Door deel te nemen kun je jezelf collectant maken op onze actie pagina en je persoonlijk laten sponsoren voor het goede doel.

Sponsoren met je bedrijf

Door deel te nemen als bedrijf, steunen jullie het goede doel en kunnen wij er een mooiere en completere dag van maken. Als team zijnde kunnen jullie met je team collectant worden op onze actie pagina. Zo kan iedereen jullie bedrijf persoonlijk sponsoren en supporten. Als bedrijf zijnde is een team van maximaal 5 deelnemers mogelijk. Elke bedrijf zal een mooie plek krijgen op de sport shirts van deze dag. Kosten: 250,-.

Wil je mij, een ander of jouw favoriete bedrijf persoonlijk steunen? Met iedere donatie komen we een stukje dichter bij ons doel. Het Helianthus is hier bijzonder blij! Het zou prachtig zijn wanneer wij hun wensen kunnen vervullen.

Programma Fight to Cancer: 24 september

10:00 Welkom

10:30 Run for life lange afstand loop

10:30 Round 1 Fight to Fight (Ervaren boksers)

11:30 Round 2 Learn to Fight (Beginners)

12:30 Round 3 Buddy Fight (Ervaren & beginners mix)

12:30 Dance for life (Zumba style workout)

13:30 Round 4 Family Fight (Ouders, kinderen, alle leeftijden)

14:30 Round 5 Boks coaching. Boksen word als middel ingezet, er word gewerkt aan emotionele, fysieke en mentale weerbaarheid.

15:30 No Knock-Out (eindprogramma boks coaching)

16:00 Slot

Goede doel

De opbrengsten gaan naar Helianthus te Dordrecht, Centrum leven met en na kanker. Hier wordt met behulp van vrijwilligers een veilige plek gecreëerd voor iedereen die met kanker te maken heeft. Zij bieden een luisterend oor en organiseren diverse activiteiten.

Oktober is de maand in het teken van borstkanker. Helianthus organiseert dan een verwendag voor haar gasten. De opbrengst van de donaties zal dan ook gaan naar de lunch voor de verwendag en een professioneel koffiezet apparaat. Om voor hun gasten een lekker vers kopje koffie te zetten hebben zij een professioneel koffiezet apparaat nodig.

Alvast bedankt voor je steun!

Liliane van Oijen

Gym Dordrecht is een sportclub waar de focus ligt op jou.
Met je eigen personal trainer of in groepsverband kan jij meteen bij ons aan de slag:

Vecht jij mee tegen kanker?

Ook jij kent vast iemand die vecht of heeft gevochten tegen kanker. Door deel te nemen aan deze dag of mijn persoonlijke sponsor te worden vecht je mee! We bundelen de krachten samen.

Een gift doneren kan door een bedrag naar keuze op deze site achter te laten. Je bijdrage is meer dan welkom. Meedoen aan deze dag kan middels deze link:

Alvast bedankt voor je steun!

Liliane van Oijen

Inschrijven

Ik ontvang een sportshirt voor deze dag en een healthy food box

Sponsoren

Ik ontvang voor elk teamlid een sportshirt en een healthy foodbox (Max 5 deelnemers)

Doneren

Wij gaan Helianthus Dordrecht heel blij maken met jouw gift.

Fight to cancer inschrijven

Ik doe mee met fight to cancer: Gym Dordrecht
Naam:(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Voeg hier een foto van jezelf toe
Voer een nummer in van 1 tot 99.
*Kies ten minste één doel. Het eerste genoemde doel is waar je in wordt ingedeeld. Eventuele andere doelen kunnen worden toegevoegd als er nog ruimte is.

Fight to cancer sponsoring

Ik sponsor fight to cancer: Gym Dordrecht
Naam:(Vereist)
*Keuze uit: XS, S, M, L, XL, XXL
Max. bestandsgrootte: 2 MB.
Voeg hier je bedrijfslogo toe