Liliane

Over ons: Gym Dordrecht

Over ons: Gym Dordrecht

Gym Dordrecht is een kleinschalige sportschool gelegen tussen de wijken Dubbeldam, De Hoven en Stadspolders. 

In 2016 vanuit een mooie samenwerking opende de deuren op de Egstraat zich voor individuele trainingen. De Gym bestond toen alleen uit een personal training studio. In de PT studio werden een paar groepslessen georganiseerd. Al snel bleek dat de ruimte te klein werd. Om deze reden openden wij in 2017 een extra ruimte. In deze zaal worden dan ook de groepslessen gegeven. In het verlengde van de zaal beneden, staat er buiten een prachtig boksrek waar we ook perfecte zaktrainingen kunnen geven. De fijne buitenruimte heeft het onze klanten mogelijk gemaakt de winter van 2020/2021 overdekt onder het boksrek buiten te trainen. Zo was alles corona proof en trainden wij door weer en wind, zelfs met -8 graden.

Gym Dordrecht is klein en fijn. Iedereen verdient bij ons persoonlijke aandacht. Juist ook in onze groepslessen. Het kleinschalige maakt bij ons het verschil. Wij zorgen ervoor dat je je prettig voelt, je lol hebt, het gezellig is en uiteraard met elkaar of alleen hard kunt trainen aan jouw doelen. Waar je ook vandaan komt, welk niveau je ook hebt, bij ons is alles mogelijk. 

Graag heet ik je welkom in onze fijne Gym.

Liliane  

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Franklin

Fred

Manuel

Dick

Robert

Evert

Wat zeggen anderen over Gym Dordrecht?

Lees de ervaringen van voorgaande klanten!

Wat een leuke Gym! Ik train hier twee keer per week met een aantal vriendinnen. We krijgen les van Lilliane. Echt zweten maar super leuk. Ik ben al een paar kilo kwijt en voel me een stuk fitter!

Lisanne de Wit

Ik vind het heel fijn om niet meer naar een ‘normale’ sportschool te gaan waar iedereen maar mooi loopt te zijn. Hier kan ik mezelf zijn en train ik samen met Angeliek heel hard om mijn teveel aan kilo’s eraf te werken. Ik krijg ook advies als het gaat om goede voeding. Ooit wordt ik net zo slank als Angeliek.

Mariska van Blarikem

Goeie sportschool. Klein maar goed georganiseerd. Ik neem er regelmatig privélessen, om fit te blijven en om ervoor te zorgen dat ik niet te dik wordt. Is m’n vrouw ook blij mee.

Sjaak van Vught

De gym met aandacht voor jou

Gym Dordrecht is een sportclub waar de focus ligt op jou.
Met je eigen personal trainer of in groepsverband kan jij meteen bij ons aan de slag:

Groepstrainingen
Kidstraining
Personal training

Buitentraining is altijd mogelijk!

In tijden van corona zijn wij zijn niet dicht geweest.
Buitentrainingen kunnen altijd op een veilige manier doorgaan!