Bron : M.M.Minderhoud

Liliane

Over ons: Gym Dordrecht

Over ons: Gym Dordrecht

Gym Dordrecht is in 2016 opgericht vanuit één personal training studio in Dubbeldam. Al snel volgde daar een uitbreiding en werden er buiten small group- en personal training ook groepslessen aangeboden. Om verder te groeien in onze visie zijn wij verhuist naar een nieuwe locatie centraal gelegen in Dordrecht.

De Gym met aandacht vóór jou, staat voor je klaar. Zeven dagen per week geven wij trainingen voor jong en oud. Onze groepslessen worden gegeven in samenwerking met Functional Movements. Gym Dordrecht FM heeft hierdoor een prachtig groot lesaanbod. Op deze locatie bieden wij niet alleen trainingen aan gericht op fysieke aspecten (sporten/voeding/herstel), maar ook trajecten die je mentaal fit houden. Wij zijn ervan overtuigd dat de balans tussen mentaal en fysiek fit zijn erg belangrijk is om lekker in je vel te zitten.

Ons team staat voor professie en persoonlijke aandacht. Elke trainer bij ons heeft een eigen expertise. Zo doet ieder waar zijn of haar kracht ligt, dansen, yoga, HIIT, BBB, krachttraining, cardio-, technisch-, kick-, ladies of kids boksen. Wij zorgen ervoor dat je je prettig voelt, je lol hebt, het gezellig is en je uiteraard hard kunt werken aan jouw doelen. Waar je ook vandaan komt, welk niveau je ook hebt, bij ons is alles mogelijk.

Team Gym Dordrecht

MUAY THAI TRAINERS NAAR VOLUNT2THAI / GYMDORDRECHT PROJECT BAN NONG PHONG

Gym Dordrecht vrijwilligers project

In samenwerking met de burgemeester van het dorp Ban Nong Phong wordt op dit moment gezocht naar Muay Thai trainers vanuit de eigen community in de provincie Udon Thani. Deze Muay Thaitrainer(s) zullen les gaan geven op vaste tijden en dagen. Waarbij gedacht moet worden aan 2 a 3uur op 2 vaste dagen in de week. Dit vooral om de kinderen continuïteit te bieden met hun trainingen. Deze trainers zijn Thai en zullen een deel van de kosten zelf op zich nemen zoals b.v. reiskosten maar die wel een ondersteunende vergoeding nodig zullen hebben om zelf niet in financiële problemen te komen. u moet hierbij denken aan ongeveer 2800 Bath ( 75 euro ) per maand. Voor de lessen komen hun eigen inkomsten voor die dag/week stil te staan. Mede doordat zij over langere afstand zullen moeten reizen naar het project. Hopelijk kan iedereen zich dit voorstellen hierbij ook denkend aan het lage inkomensniveau in het gebied. Lager dan in andere delen van Thailand en er is tekort aan werkgelegenheid vanwege lage economische groei en ontwikkeling in het gebied (Isaan). Helpt u mee?

Zelf bent u natuurlijk als vrijwilliger ook van harte welkom op het project!

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Franklin

Fred

Manuel

Evert

Wat zeggen anderen over Gym Dordrecht?

Lees de ervaringen van voorgaande klanten!

Wat een leuke Gym! Ik train hier twee keer per week met een aantal vriendinnen. We krijgen les van Lilliane. Echt zweten maar super leuk. Ik ben al een paar kilo kwijt en voel me een stuk fitter!

Lisanne de Wit

Ik vind het heel fijn om niet meer naar een ‘normale’ sportschool te gaan waar iedereen maar mooi loopt te zijn. Hier kan ik mezelf zijn en train ik samen met Angeliek heel hard om mijn teveel aan kilo’s eraf te werken. Ik krijg ook advies als het gaat om goede voeding. Ooit wordt ik net zo slank als Angeliek.

Mariska van Blarikem

Goeie sportschool. Klein maar goed georganiseerd. Ik neem er regelmatig privélessen, om fit te blijven en om ervoor te zorgen dat ik niet te dik wordt. Is m’n vrouw ook blij mee.

Sjaak van Vught

De gym met aandacht voor jou

Gym Dordrecht is een sportclub waar de focus ligt op jou.
Met je eigen personal trainer of in groepsverband kan jij meteen bij ons aan de slag:

Buitentraining is altijd mogelijk!

In tijden van corona zijn wij zijn niet dicht geweest.
Buitentrainingen kunnen altijd op een veilige manier doorgaan!