Liliane

Over ons: Gym Dordrecht

Over ons: Gym Dordrecht

Gym Dordrecht is ontstaan vanuit een personal training studio in Dubbeldam, al snel volgde daar een uitbreiding en werden er ook groepslessen aangeboden. Na zes jaar gebouwd te hebben zijn wij oktober 2022 met al onze trouwe klanten verhuisd naar een prachtige sportlocatie. 

Gym Dordrecht en haar nieuwe samenwerkingspartner Functional Movements vormen een bruisend team in het monumentale pand op het Halmaheiraplein (de oude sporttribune).

Ons team staat voor professie en  persoonlijke aandacht.  Wij zorgen ervoor dat je je prettig voelt, je lol hebt, het gezellig is en uiteraard met elkaar of alleen hard kunt trainen aan jouw doelen. 

Waar je ook vandaan komt, welk niveau je ook hebt, bij ons is alles mogelijk; personal trainig, small group, groepslessen, maar ook coaching op het mentale vlak. Adem coaching, yoga , leefstijl training, vanuit Mentaal Fit kun je werken aan body en mind. Wij zijn meer dan een sportschool alleen…

Voel je welkom in onze fijne Gym, contact met ons opnemen is altijd geheel vrijblijvend.

Leuk jou gauw te ontmoeten!

Team Gym Dordrecht FM

Liliane  

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Wie kun je tegenkomen op de gym?

Franklin

Fred

Manuel

Dick

Robert

Evert

Wat zeggen anderen over Gym Dordrecht?

Lees de ervaringen van voorgaande klanten!

Wat een leuke Gym! Ik train hier twee keer per week met een aantal vriendinnen. We krijgen les van Lilliane. Echt zweten maar super leuk. Ik ben al een paar kilo kwijt en voel me een stuk fitter!

Lisanne de Wit

Ik vind het heel fijn om niet meer naar een ‘normale’ sportschool te gaan waar iedereen maar mooi loopt te zijn. Hier kan ik mezelf zijn en train ik samen met Angeliek heel hard om mijn teveel aan kilo’s eraf te werken. Ik krijg ook advies als het gaat om goede voeding. Ooit wordt ik net zo slank als Angeliek.

Mariska van Blarikem

Goeie sportschool. Klein maar goed georganiseerd. Ik neem er regelmatig privélessen, om fit te blijven en om ervoor te zorgen dat ik niet te dik wordt. Is m’n vrouw ook blij mee.

Sjaak van Vught

De gym met aandacht voor jou

Gym Dordrecht is een sportclub waar de focus ligt op jou.
Met je eigen personal trainer of in groepsverband kan jij meteen bij ons aan de slag:

Groepstrainingen
Kidstraining
Personal training

Buitentraining is altijd mogelijk!

In tijden van corona zijn wij zijn niet dicht geweest.
Buitentrainingen kunnen altijd op een veilige manier doorgaan!