BEGINNERS BOKSEN

Je reis als bokser begint met onze 12-weekse beginnerscursus. Hier leer je stap voor stap de basis van het boksen. Ons programma omvat een breed scala aan aanvallende en verdedigende technieken, evenals kracht- en conditieoefeningen.
Ervaring met vechtsporten is niet nodig; onze lessen zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht je trainingsachtergrond. Onze beginnerscursus is speciaal afgestemd op vrouwen die beginnen met sporten. Je krijgt een goed afgestemde training die zich richt op het verbeteren van je kracht, core stability en algehele conditie. De nadruk ligt op het versterken van zowel je lichaam als je geest.

Je kunt deelnemen aan onze beginnerscursus met een eenmalige betaling zonder verplichtingen na 12 weken.

Na de 12-weekse beginnerscursus heb je een solide basis in boksen.

Nadat je de beginnerscursus van Boxing Fit hebt afgerond, kun je je reis vervolgen met onze lessen voor intermediate.

In deze lessen verbeter je je boksvaardigheden verder en bereik je nog meer kracht en algehele conditie. Nieuwe lesthema’s wisselen elke twee weken, zodat je een gevarieerde ervaring hebt. Je leert specifieke bokstechnieken zoals ‘blokkeren’ en ‘body punches’.

Daarnaast behandelen de lessen bredere thema’s zoals ‘voetenwerk’ en ‘explosieve stoten’. Naast boksen is de training gericht op meer kracht, hogere snelheid en een groter uithoudingsvermogen, wat bijdraagt aan een fit lichaam en een fitte geest

Heb je behoefte aan een groei op zowel Fysiek, mentaal en emotioneel vlak? Meld je dan aan voor onze weerbaarheidstraining.