Professionele trainers

Don’t quit. Suffer now, and live the rest of your life as a champion.

Vier ervaren trainers zijn aangesloten bij Gym Dordrecht om met je aan de slag te gaan. Je kunt zelf contact opnemen met de trainer waar jij graag mee zou willen trainen.
Kijk ook eens op onze Facebook pagina. Daar vind je nog meer over ons en Gym Dordrecht.

Robert van Boxel

RobertvanBoxel

Als oud karatekampioen weet ik als geen ander waar het over gaat bij sport. Jijzelf staat centraal en je wilt uiteindelijk de betere versie worden van wie je zelf bent. Maar het belangrijkste is dat je daarbij je eigen grenzen leert kennen en deze respecteert. Onder mijn begeleiding laat ik je deze grenzen ontdekken zodat je op een verantwoorde wijze de uitdaging aangaat met jezelf.

Mail Robert of bel 06 - 483 51 494
Lilianne Don

LilianeDon

Voel jij jezelf fit? Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om jezelf fit te voelen. Mijn gezondheid, drukke leven, met werk, 3 kinderen zijn voor mij geen excuus meer. Fit zijn geeft kracht, het maakt sterk en laat energie stromen. Laat mij je inspireren om je fit te voelen. Een balans tussen Sport, voeding en rust zijn in deze belangrijk. Graag train ik je persoonlijk om jouw balans te vinden en te behouden. Wat je uitdaging ook is we gaan het samen aan. Zet jezelf op de agenda, kom trainen en ervaar wat het met je doet.

Mail Liliane of bel 06 - 411 59 179
Marijn Markusse

MarijnMarkusse

In 2009 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met krachttraining en ik wist direct dat hier mijn passie lag. Sindsdien heb ik mijzelf ontwikkeld op het gebied van training en coaching. Momenteel zie, hoor en lees ik zoveel onwaarheden over 'gezondheid'. Ik wil graag voor een stukje opheldering zorgen door eerlijkheid aan te bieden. Mijn visie is vooral gericht op resultaat op de lange termijn en samen werken we aan goede oplossingen. Ik ben er voor ervaren sporters, die zijn vastgelopen in hun training, maar ook voor beginners die niet exact weten hoe ze moeten beginnen. Mijn doel heb ik pas bereikt als ik jouw comfortzone heb vergroot en als jouw doelstellingen zijn behaald.

Mail Marijn of bel 06 - 558 00 309
Angeliek Bras

AngeliekBras

Je mag helemaal jezelf zijn bij mij. En door goed naar je te kijken, te luisteren en met je te praten, weet ik wat jouw grenzen zijn. Door mijn levenservaring kan ik me makkelijk inleven in wie jij bent. Sporten geeft zelfvertrouwen. Het helpt je om zelfverzekerder in het leven te staan. Ik zal je altijd uitdagen en laten zien dat je meer kan dan je denkt. Maar als je minder wil, dan is het ook goed. Als het voor jou goed is, dat is het goed. Dat is de basis. Je hoeft je namelijk aan niemand te meten. Het gaat met name om het plezier dat je beleeft aan de training. Samen met jou of in groepsverband ga ik met je aan de slag.

Mail Angeliek of bel 06 - 232 85 188